Ξεκινήστε να κερδίζετε αμέσως!


satoshi.gr

Τι είναι το Satoshi;
Το satoshi είναι αυτή τη στιγμή η μικρότερη μονάδα του νομίσματος bitcoin. Είναι το εκατο εκατομμυριοστό ενός μόνο bitcoin (0,00000001 BTC). Η μονάδα ονομάστηκε έτσι σε φόρο τιμής στον αρχικό δημιουργό του Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

πηγή bitcoin.it

Τι είναι η βρύση Satoshi;

Το Satoshi faucet ή Bitcoin faucet είναι ένα σύστημα ανταμοιβής, με τη μορφή ιστότοπου ή εφαρμογής, που διανέμει ανταμοιβές με τη μορφή satoshi, το οποίο είναι το εκατοστό του εκατομμυριοστού BTC, για να διεκδικήσουν οι επισκέπτες με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση μιας captcha ή μιας εργασίας όπως περιγράφεται από τον ιστότοπο. Υπάρχουν επίσης βρύσες που διανέμουν εναλλακτικά κρυπτονομίσματα.

Γιατί ονομάζονται βρύσες;
Για να καταλάβουμε πρέπει να δούμε τη σημασία στο λεξικό της λέξης «Βρύση»
Σύμφωνα με το λεξικό:
Το νερό βγαίνει από τη βρύση σας και μπαίνει στον νεροχύτη ή στην μπανιέρα σας. Η βρύση είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να ανοίγετε και να απενεργοποιείτε τη ροή του νερού.
Έτσι, η βρύση είναι αυτό που ελέγχει τη ροή του νερού και το βοηθά να πέφτει σταγόνα-σταγόνα. Η βρύση κρυπτονομισμάτων έχει εμπνευστεί από αυτό και σημαίνει ότι κάποιος θα λάβει μικρές ανταμοιβές, ακριβώς όπως μικρές σταγόνες νερού από μια βρύση που στάζει.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση των βρυσών Bitcoin, οι πληρωμές απονέμονται σε Satoshi, ή εκατο εκατομμυριοστό του Bitcoin. Για παράδειγμα ένα  Bitcoin = εκατό εκατομύρια Satoshi.
Οποιοδήποτε μικροσκοπικό ποσό κερδίζετε από αυτές τις βρύσες μεταφέρεται στο πορτοφόλι σας, το είδος και η πολυπλοκότητα της εργασίας καθορίζουν την αξία της ανταμοιβής, όπως η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή βίντεο ιστολογίου μπορεί να σας ανταμείψει περισσότερο, αλλά απλώς κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο ή ολοκληρώνοντας τα captcha και πάλι θα σας ανταμείψει έστω και λιγότερο.
Θυμηθείτε!
Οι βρύσες κρυπτογράφησης δεν είναι κάποια λύση για να πλουτίσετε γρήγορα, θα πρέπει να ασχοληθείτε αρκετά για μια μέρα ή μια εβδομάδα για να συγκεντρώσετε και να επιτύχετε το απαιτούμενο όριο Satoshi προτού μπορέσετε να τα συλλέξετε στο πορτοφόλι σας. Άρα υπομονή και καλά επενδυμένος χρόνος είναι αυτό που θα σας χρειαστεί.

Picoin. Μάθετε περισσότερα.

Η παρακάτω λίστα είναι ιστότοποι με ενεργές βρύσες για λήψη δωρεάν Satoshi.
Συνήθως πρέπει να λύσετε ένα Captcha για να αποκτήσετε τα Δωρεάν Satoshi σας.
Υπάρχουν 3 βήματα για να λάβετε την ανταμοιβή:
1.Εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας Bitcoin
(αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε εδώ δωρεάν)
2.Λύστε το captcha
3.Κάντε κλικ στο κουμπί «Αξίωση» και λάβετε την ανταμοιβή σας.
"Για να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας από τους περισσότερους ιστότοπους βρύσης, πρέπει να έχετε λογαριασμό Faucetpay. Εάν δεν έχετε ένα κλικ εδώ για να ανοίξετε έναν δωρεάν."
Ελέγξτε αυτούς τους ιστότοπους, εδώ μπορείτε να λάβετε δωρεάν Satoshi.

Κάντε κλικ παρακάτω και αποκτήστε τα δωρεάν Satoshi σας!


bitcoinker.com____________________CLAIM

chronox.co.in____________________CLAIM

dailyfreebits.com____________________CLAIM

worldofbitco.in____________________CLAIMΤο Pi είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε από τον Δρ Νικόλαο Κόκκαλη και την ομάδα του στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
Αυτό που διαφοροποιεί το νέο κρυπτονόμισμα Pi από το υπάρχον είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε τον εξοπλισμό για εξόρυξη.
Αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή δικτύου Pi από το App store ή το Google play και να ξεκινήσετε αμέσως την εξόρυξη.
Η εφαρμογή δεν καταναλώνει μπαταρία, δεν χρησιμοποιεί μνήμη από τη συσκευή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατάτε το κουμπί μία φορά κάθε 24 ώρες για να συνεχίσετε την εξόρυξη.
ΠΡΟΣΟΧΗ… Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από τη λήψη της εφαρμογής. 100% ασφαλές και εγγυημένο και ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Μετά από τρεις 24 ώρες, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κύκλο εμπιστοσύνης 5 μελών για να αυξήσετε την καθημερινή σας απόδοση σε Picoins. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε φίλους και να επεκτείνετε το δίκτυο.

Κατεβάστε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ https://minepi.com/sovereign72
Όσοι επιλέξουν να κατεβάσουν την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό πρόσβασης sovereign72 για να ξεκινήσουν. Η εφαρμογή προσφέρει ανωνυμία καθώς μπορείτε να επιλέξετε από το προφίλ να εμφανιστεί ένα ψευδώνυμο από το όνομά σας.

Υπάρχουν 2 επιλογές για να επιβεβαιώσετε ότι είστε υπάρχον άτομο και όχι bot. Επιβεβαιώστε μέσω facebook ή στείλτε ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας, τον οποίο κανείς δεν βλέπει.

Κερδίζετε κάτι σήμερα; Ένα νόμισμα αποκτά αξία όταν ανταλλάσσεται με προϊόντα ή άλλα νομίσματα. Σε αυτό το στάδιο η παραγωγή του δεν κοστίζει τίποτα.

Είναι για πρώτη φορά ένα νόμισμα που δεν βγαίνει με υπολογιστή αλλά με κινητό τηλέφωνο...
Το Bitcoin υπάρχει εδώ και 11-12 χρόνια και έχει υιοθετηθεί από πολλούς ως νόμισμα, αλλά είναι ακριβό στην παραγωγή του. Η δύναμη του κρυπτονομίσματος είναι η δημοτικότητά του και είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζετε το Bitcoin αλλά όχι πώς να το αποκτήσετε. 
ΤΩΡΑ ξέρετε πόσο απλό είναι να αποκτήσετε Picoins.
Απλώς ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ την εφαρμογή και ενεργοποιήστε την 24 ώρες την ημέρα.

Είναι χαρά να ασχολείσαι με κάτι νέο χωρίς την άμεση προσδοκία κέρδους. Το κέρδος μπορεί να έρθει, μπορεί να αργήσει ή μπορεί να μην έρθει ποτέ. Το σημαντικό με το Pi είναι ότι δεν μας ζητά να σπαταλήσουμε πόρους ή χρήματα.

Μην συγχέετε την εξόρυξη με το εμπόριο και την αγορά κρυπτονομισμάτων. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ... Αν ποτέ ολοκληρωθεί το πιλοτικό έργο του Pi, τότε, χωρίς να πληρώσετε τίποτα, θα μπορείτε να ανταλλάξετε, να πουλήσετε, να εξαργυρώσετε νομίσματα που έχετε παράγει. Σκοπός της εφαρμογής είναι η παραγωγή νομισμάτων.
Κατεβάστε λοιπόν την εφαρμογή, πληκτρολογήστε τον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ κωδικό ενεργοποίησης sovereign72 και ξεκινήστε να φτιάχνετε νομίσματα!

Το μέλλον μπορεί να είναι εδώ!
Κατεβάστε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο εδώ: https://minepi.com/sovereign72

Είναι διαφορετικό γιατί .... δεν ανταλλάσσει υπολογιστική ισχύ με νόμισμα, ανταλλάσσει νέους χρήστες και παραμένει στο δίκτυο νομισμάτων του. Και αυτό κάνει τη διαφορά!

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε. Όλοι κερδίζουμε!

Διατηρήστε τον ιστότοπο ζωντανό επισκεπτόμενοι τα Banner και τους συνδέσμους διαφημιστών!


Server IP: 16.162.17.243